ContactLinksSitemap  CliŽnt login
 
 
 

ADVISERING

  Risicomanagement
Insurancemanagement
Schademanagement
Securitymanagement

BedrijfscontinuÔteit
Ontruimingsplan
   

RiskPartners - Insurancemanagement

RiskPartners verzorgt een objectief advies aan haar cliŽnten die hun verzekeringsprogramma beter willen managen. Wij benaderen uw risico’s vanuit een ander perspectief: Uw perspectief.  Stemmen uw verzekeringsportefeuille af op uw risico's.

Door onze jarenlange ervaring kunnen wij u in het aanbesteden van uw verzekeringsportefeuille objectief adviseren, en daarmee een optimale verhouding tussen risico en kosten behalen.  
Het is van groot belang de kwaliteit van de aangeboden verzekeringen scherp te monitoren in prijs en prestatie. †Verzekeringen en schade† dragen vaak  fors bij in de totale risicokosten. Het drukken van juist die kosten is daarom belangrijk en verdient daarom een speciale en objectieve aandacht.

RiskPartners verkoopt geen verzekeringen, of is gebonden aan partijen die dit wel doen. Binnen ons netwerk hebben wij wel mogelijkheden om dat voor u te verzorgen.  Het invoeren van Risicomanagement heeft een positieve uitwerking op de te betalen premies: uw heeft minder "onvoorziene" risico's en optimale aandacht voor schadebeheersing.